A Vaspálya utcai átmeneti szálló

Váltó - Ház 1105 Budapest, Vaspálya 56. telefon: 061-2601844, valtohaz@gmail.com

A Vaspálya utcai átmeneti szálló2001 szeptemberében, Kőbányán, a Vaspálya utcában, megnyílt egy 66 férőhelyes, a maga nemében különleges hajléktalan szálló. Olyan férfiakat, és kisebb számban nőket fogadnak be, akik alkoholisták, de vállalják az absztinenciát. Ehhez a Ház az egész struktúrájával, a benne dolgozó szociális munkások részvételével, a felépülést szolgáló programjával segítséget nyújt.

A hajléktalanság és az alkoholizmus nem feltétlenül függnek össze, és nem feltétlenül vannak egymással oki kapcsolatban.

A hajléktalan szállókat azok foglalják el, akiknek nem ideiglenes szállásra van szükségük, egy, vagy több éjszakára, hanem olyan otthonra, amelyet a rendelkezésükre álló jövedelemből fent tudnak tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://valtohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr375281732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása